Snart helg!

Lost börjar bli riktigt tråkigt... De får nog styra upp det snart, annars orkar man ju inte titta. Hur länge ska serien hålla på? De kan ju inte dra ut på det hur länge som helst, eller?

Börjar få lite ångest inför morgondagen. Men det är bara att köra på. Har ju fram till fredag kl 16 på mig. Hoppas bara att mailen funkar då.

Ledig i helgen! Underbart! Och inte en enda grej inplanerad... Ångest... Ikea kanske... Har en liten lista på grejer som bör införskaffas snarast möjligast. Eventuellt en sväng in till stan. Har en del inredningsbutiker jag vill botanisera i. Dessutom behövs ett par nya skor och en jacka. Det värsta är att det oftast är så j-a mycket folk i stan på helgerna, speciellt kring löning... Vet inte heller riktigt hur pengarna ska räcka till allt detta... Har ju i alla fall lärt mig äta nudlar igen så jag får satsa på det i matväg och lägga pengarna på skojigare saker.

Sara ringde nyss, på väg hem från sitt underbara jobb. Inte ledig att träffas förrän nästa söndag, illa... Mycket illa... Överväger att posta presenten, väger ju inte så mkt så den går ju som brev.


Nä... Sova nu... Hoppas det går bättre än föregående nätter, så man orkar med morgondagen. Bläää!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback