sjuk, igen...

Har knappt sovit något alls inatt. Vid halv fem på morgonen gav jag upp och gick och duschade. Sen la jag mig igen och lyckades somna en liten liten stund. Tyvärr ringde klockan när man sov som bäst.

Pallrade mig iväg till skolan, väldigt oskönt... Kunde inte säga något eftersom rösten är paj igen. När halva tvåtimmars passet var över började jag må illa oxå. Så när de andra i gruppen sen skulle gå igenom det vi skrivit åkte jag hem.

Sov några timmar nu på dan. Vaknade av att Sara ringde. Hon va i stan för hon ska på Thåströms konsert. Hon va tvungen att ringa mig för hon hade precis sett HONOM med hans nya. Hon är enligt Sara ful som fan. Trevligt att höra. Fast Sara är ju väldigt väldigt partisk. HAN kunde lika gärna haft en fotomodell vid sin sida, hon hade ändå sagt att hon va skitful... Egentligen så bryr jag mig inte så mycket längre, vill bara bli av med HANS dumma fiskegrejer som står i mitt förråd.

Föreläsningen imorrn... Kanske hoppar den. Får se hur det känns imorrn. Sen måste jag jobba ett par timmar på kvällen.


Igår när jag skulle gå och lägga mig ringde telefonen. Är fortfarande inte helt säker på vem det var... Orkade inte bry mig. Jag lovade att adda nån adress på msn men jag skrev inte ens upp den... Det måste ju ha varit nån av två jag tagit bort och blockerat för rätt så länge sen, så varför skulle jag vilja adda karln igen? Ja ja...

Ikväll är Desperate Housewifes på tv! Yey!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback