Sen...

Började 10.00 imorse. Av någon konstig anledning hade jag fått för mig att jag skulle gå hemifrån 09.40... 08.30 kom jag på att jag ju måste gå 08.40... Panik! Hade precis duschat ju, bara att fixa håret tar ju evigheter...

Skyndade mig så mycket jag kunde och hann med kvart-över-tåget. Kom till skolan kvart i tio så det var lugnt. Alexandra och några andra satt utanför K-aulan och väntade. Jag köpte en macka i caféet eftersom jag inte hade hunnit äta något.

Föreläsningen var bra, många konstiga ord bara... Efteråt satte vi oss med våra händelser och gick igenom dem, tror dock inte att vi blev mycket klokare av det tyvärr.

Cissi ringde till Akademibokhandeln, boken som har varit slut i minst en vecka hade äntligen kommit in! Cissi, Linda och jag åkte in till stan och köpte den. Sen gick vi till Skopunkten där Cissi provade stövlarna hon hade köpt i Växjö men lämnat tillbaka. Hon bestämde sig för att köpa dem ändå, men ändrade sig vid kassan... Hmm... Påminner om en viss Emelie... ;)

När Linda och Cissi skulle ta bussen till Fridhemsplan gick jag till Åhléns och införskaffade en ny plattång. Den verkar tusen gånger bättre än min gamla.

Tåget hem var försenat nästan en kvart... Men det fanns ändå sittplatser så det va ok, bara jobbigt att stå och frysa på perrongen. Fast det fanns ögongodis att titta på... ;)

Måste bära ner en massa grejer till källaren. Är jättestökigt här när det ligger saker överallt... Kanske göra det på söndag, eller imorrn efter jobbet.

Mamma messade nyss, de är framme välbehållna på Fosselökka. Tack Gud för det! Hoppas det går bra när de ska hem oxå.

Jobba imorrn... Fyyy fan... Men sen inget lördagspass på tre veckor! Yey!


Kommentarer
Postat av: Annika

Hoppas det blev nån bra plattång och att min info kom till användning! :) Ses snart igen hoppas jag. Kram!

2006-03-03 @ 23:19:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback