Föreläsning och deklarering

Riktigt bra föreläsning idag! Elisabeth i var i högform! :) Alla tycker hon e rolig men knäpp, men vi som har henne som lärare tycker hon är bra, och knäpp och rolig... :) Efteråt satt Linda, Sandra och jag och skrev ihop en sammanfattning, det gick ovanligt bra för en gångs skull. Ingen ville gå ut i det kalla trista vädret så vi blev sittande en stund och pratade om annat, trevligt.

Stod en konstig man på en papperskorg på Kungsgatan och blåste i en trumpet... Why? Coolt, men skumt...

Jag har blivit en shopaholic... Inte bra... Får ju inte börja låna av semesterpengarna, de måste jag ju ha till en resa, förhoppningsvis...

Har deklarerat idag. Nu kommer nån säkert komma och säga att det är något jag kunde ha dragit av, men men... Skickade iväg ett sms å sen va det klart! Smidigt! Två och två ska jag få tillbaka, wonderful! Mer än dubbelt mot förra året.


Dove's nya bodylotion är bra men den "lätta" brun-utan-sol-effekten var lite effektivare än jag väntat mig, men det blir nog bra.

Får nog ta och köpa ett husdjur snart, e så ensamt här. Har börjat prata med mig själv... Illa... Man kan nog bli lätt galen av att bo själv... Men det går i perioder, ibland är det bara skönt, men just nu är det inte det.

Ska plugga lite nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback