Hjärtklappning

Gick upp rätt tidigt imorse, trots typ noll timmars sömn inatt...

Tog bussen till Vällingby, kom dit vid tio då affärerna öppnade. Skulle till Åhléns för att titta efter ett diskställ men hittade inget som dög. Köpte istället James Blunts "The Bedlam Sessions", Kristina Lugns "Hej då, ha det så bra", en bok om Gnottarna och sex böcker om apan Baboos möten med olika djur. De sju sistnämnda böckerna va till Julia.

Gick och solade, terapi... Sen hade jag lite tid innan bussen hem skulle gå så jag gick till Hemköp och handlade. 

Mamma hämtade mig vid halv fyra. Sen åkte vi och hämtade Jimmy och Tony i Vällingby. När vi kom hem till min moster hade bara mormor och morfar kommit. Men snart var hela släkten samlad. Kändes lite mer avslappnat än vanligt, det var skönt. Det bjöds på paj, ost och kex och vin. Julia käkade mest oliver... 

Vid halv sju skjutsade mamma oss till centrum. Jimmy och Tony skulle hem till nån där. Jag tog tunnelbanan mot Hagis. 

Kvällen var bra, skönt att bara få va. Såg en jättebra film. Den var väldigt sorglig, var nära att gråta när pojken kremerade sin lillasyster... 

Hade hjärtklappning under kvällen, lite jobbigt för det blir svårt att andas normalt. Vet inte om det berodde på vinet, sällskapet eller colan. Kanske var en sockerchock från kladdkakan som intagits tidigare. Har ju varit duktig och hållt mig borta från socker hela veckan och på köpet gått ner tre kilo sen i måndags. Jaja... Hjärtklappningen gick över iaf. ;) 

Hemresan gick bra, fram till parkeringen vid bilverkstan... Där blev jag påmind om hur dum den här världen är... Sen kom en kvinna i en bil och frågade efter nån väg som jag inte kände till, undrar om hon såg mina tårar.

Ska sova nu, hoppas det går bättre än igår. Borde ju iaf va tillräckligt trött... Tycker man...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback