vilse

Igår sov jag till halv två... Illa... Men skönt! Eller jag vaknade faktiskt tidigare men sen gick jag och la mig igen.

På kvällen åkte jag till Stureby. Va mysigt, men vi var båda rätt så trötta efter att ha jobbat i helgen, han mer än jag. Jag sov jättebra inatt för det var någon som låg och höll om mig hela natten. ;) Åkte tillsammans till centralen imorse, han skulle till skolan.

Själv skyndade jag hem och duschade och fixade mig på rekordtid. Sen tillbaka till tåget och iväg till Karlberg. Väl där skulle jag försöka hitta buss 70 som enligt SL skulle vara det smidigaste sättet att ta sig till Karolinska där jag skulle möta Sara. Jag gick runt runt och letade efter den där förbannade busshållplatsen. Till slut hade jag t o m gått vilse... Sara fick åka upp till plastikavdelningen utan mig. Till slut lyckades jag istället komma till en busshållplats där buss 3 gick, vilket SL kunde talat om från början...
Trots att jag var så sen hade Sara inte fått träffa någon sköterska när jag kom så hon kom och mötte mig på andra våningen så jag slapp sitta i entrén med alla pensionärer.

Sen åkte vi in till stan och köpte typ hundra nya bh:ar till Sara... Efter det tog vi tåget till Jakan. Köpte glass och kebab på vägen hem, gott!

Lyssnade på Weeping, e ju sååå bra! Sen tvingade Sara mig att se på Big Brother, inte så bra. Men man fick iaf skratta rätt så mycket... Vissa människor i det där huset verkar sakna något som brukar kallas för hjärnceller...

Vi kollade lite på resor oxå, på nätet. Kom fram till att det är rätt svårt att få en bra överblick utan kataloger. Får gå och hämta några nån dag. Fast vi ska nog satsa på sista minuten men det e ju bra att ha lite koll på vad vi är intresserade av. Just nu är vi lite sugna på Kroatien. Tänkte att Ida ska få tala om hur det va att åka dit sen. :)

Imorrn har jag basgruppsdag... Orka... Vet inte ens när jag börjar... Illa...

Men på torsdag e man ledig igen! Underbart!

Kommentarer
Postat av: Ida

Hejhopp! Nu har jag tagit ledigt lör 29:e! Så vad ska vi göra för kul?! Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback