....

Ska snart åka till bion och möta upp Fredrik. Fan jag kommer ju bli halvt ihjälskrämd om filmen är ens hälften så läskig som i trailern...

Hann göra litegrann till slut, trots allt. Jag är ju bäst på att skjuta saker framför mig, så allt är egentligen precis som vanligt.

Saknar Tilda massor idag...

Lättja...

Jag får ingenting gjort! Har verkligen ingen motivation till det där himla examensarbetet. Faaan!

Skulle behöva ta mig ut en sväng, handla något att äta till middag, fnula på arbetet, dammsuga litegrann tror jag, vila lite inför ikväll, sminka mig, men allt jag gjort under dagen är att glo på tv och kolla runt på nätet. Duschat har jag iaf gjort, alltid något.

Ska ju på bio ikväll, 23.30. Vill inte vara alltför trött. Men det borde inte vara några problem, igår var vi ute och så himla trött var jag inte. Vi var på OT som vanligt. Bra ställe, inte alltför mycket tjejer vilket betyder oftast ingen kö till toaletten. ;)

Inatt hade jag tydligen "sprungit" och pratat i sömnen. Väldigt skumt för sånt brukar jag inte göra, inte vad jag vet iaf. Säkert stressrelaterat, skulle inte förvåna mig.


Prag, del 3

Ok, nu kommer del 3, when we went Pub Crawling...

Colleen hade tipsat oss om Pub Crawl, vilket innebar att en grupp möttes upp vid klocktornet på kvällen och leddes runt till fyra olika barer/uteställen där det skulle serveras lite shots, öl och liknande. Man betalade ca 400 tjeckiska tror jag att det var. Ledaren sa att många av oss inte skulle gå hela rundan. Han hade väldigt rätt i det...


Innan vi skulle möta de andra åt vi middag på vårt favoritställe, billigt och gott, både mat och öl. Här kollar Magnus in broschyren om Pub Crawl.


Min mat, väääldigt gott!


Magnus älskar mat. :)


Fredrik fånar sig


Jag hade min ring på mig när vi gick ut...


Här har vi kommit till den första anhalten. Folk kom med shotsbrickor hela tiden, och det enda jag kunde säga var "ja, tack!". Fredrik försökte få mig att ta det lite lugnt, men jag tror att jag helt enkelt inte ville vara så tråkig som jag var på onsdagskvällen, så det fanns inte riktigt någon hejd på mig... Väldigt konstigt dock att jag kunde dricka de shots som det var Fanta i, när jag i vanliga fall får kväljningar av Fanta.


Colleen och Magnus


Tobbe försökte lära mig att dra halsbloss, men precis som tidigare gånger så gick det åt h-e.


Puss!


Å puss!


Det serverades inte bara shots. Hmmm, korten verkar bli suddigare för varje dricka...


Vi var rätt många, från början iaf...


Här står vi i kön till ställe nr 2, som sög hästballe! Vi stod i kö i hundra år, sen var vi tvungna att hänga av oss jackorna och fick sen mosa oss in i den knökfulla och skitvarma lokalen. Jag kommer ihåg att Tobbe och jag hann dra i oss varsin shot innan vi alla hämtade ut jackorna och gick därifrån och lämnade därmed Pub Crawl-gänget, det som var kvar av det, misstänker att de tappade de flesta på det där skitstället.


Sen behövde Magnus kissa, så då hamnade vi här.


Fredrik lämnade vårt bord och blev kompis med ett gäng japaner. Jag vet inte riktigt vad jag gör här på bilden, kanske föreslår jag en Pub Crawl till...


The married couple


Fredrik och den japanska regissören, som vi inte kommer ihåg namnet på. Dagen efter var det iaf filminspelning vid klocktornet, och vi misstänker att det var denne kille och hans gäng som spelade in en reklamfilm för däck, eller något sånt.


Fredrik lär japanerna beer pong...


Antingen så ska han pussa mig eller så säger han åt mig att ta det lugnt och dricka vatten... Här kom absinteffekten. Kommer ihåg att Magnus frågade hur jag mådde, och att jag lite senare trillade av stolen. Usch ja... Notera att jag fortfarande har ringen kvar här. Dagen efter upptäckte jag att den var borta. ;(


Drack uppenbarligen inte tillräckligt med vatten. Är det inte lite intressant att jag åker i backen och det första min pojkvän tänker är "hey, jag tar fram kameran!" istället för att hjälpa mig upp...? Å andra sidan hade jag säkert redan åkt i backen ett antal gånger och han var väl trött på att släpa på mig. Jag kommer ihåg att jag gick armkrok med Colleen och upprepade hela tiden frasen "this is sooo embarasing...". Det roliga var att hon och Darren svarade "it's okay, we've been drunk to you know..." Gissar att de trodde jag var lite yngre än vad jag är, haha.

Till mitt försvar säger jag dock att jag väldigt sällan partar loss ordentligt. Men hädanefter blir det inga fler absintshots...



Skräckfilm och fotboll

Ahhh vad skönt, jag slutar 12 idag! Var helt död imorse så planen är att gå och lägga sig när man kommer hem. För det är väl ingen som har ett bättre förslag?

Vad ska ni göra i helgen då? Är det en massa Halloweenfester och sånt? Vi köpte precis biljetter till filmen Paranormal Activity som smygvisas på Rigoletto imorgon kväll 23.30. Den verkar asläskig! När Fredrik och jag kollar på skräckfilm kan vi ibland tycka att det är så obehagligt att vi måste stänga av, haha. Nu kan vi inte göra det... ;) Men det är ju faktiskt väldigt kul att bli skrämd. Dock var det lite jobbigt den gången Ida och jag hade sett The Grudge och jag inte kunde sova eller ens gå på toaletten på natten på typ en månad... Illa. Paranormal Activity går även ikväll, samma tid, om ni e sugna.

På söndag ska vi på fotboll, DIF-Kalmar. Ska bli skoj. Om jag uppfattade det rätt inatt när Fredrik kom hem så bli vi ett helt gäng som ska gå, men jag kanske bara drömde det. Vet iaf att det är vi och två servitriser från hans jobb. Skoj skoj! Men jag måste klä mig varmt, vill inte sitta och frysa i två timmar. Blir väl mössa, dunjacka och vinterpjucks. Så håller vi tummarna för att DIF håller sig kvar i allsvenskan! ;D

Hmm... Kanske ska jobba lite de sista minutrarna. Sitter med MASSOR med intyg som ska skrivas till alla sommarjobbare, har väl knappt hunnit hälften. Hoppas jag blir kändis någon gång för nu har jag tränat massor på min namnteckning.


Läggdags

Vad trevligt det var att kolla på Efterlyst och se att en tjej blev våldtagen kanske drygt 100 m från mitt hem... Fy fan, hoppas killen åker fast.

Idag fick jag mitt examensbevis från Transportstyrelsen. Det står att jag har "behörighet att utnyttja min yrkesmässiga kompetens i ett företag som bedriver godstransporter på väg". Tänka sig, yrkesmässig kompetens, och jag som inte ens har körkort. ;)

Bullarna ja. De blev megastora, som vanligt. Bullformarna räckte inte riktigt till, haha. Och jag fick baka utan kavel och utan pensel. Fick alltså pensla ägg med fingrarna, men det gick ju det med. Ölflaskan funkade oxå bra, förutom att det kom lite öl på degen. Men Fredrik gillar ju öl...

Sitter och dricker panodil i hopp om att det på något sätt ska lindra hostan som blivit mycket värre nu under kvällen. Men snart måste jag gå och lägga mig.

Prag, del 2


På fredagen var vi riktigt turistiga och kulturella. Vi började med tortyrmuséet, sen blev det en promenad över Karlsbron. Här är vi på en annan bro, Karlsbron skymtas i bakgrunden.


Vädret var fantastiskt, som vanligt. Ni ser här hur Fredrik njuter... NOT!


Jaja, regn är iaf en jättebra ursäkt för en öl!


Vi begav oss till sexleksaksmuséet...


Man undrar ju lite VEM dessa är tänkta för...


Några trevliga masker som man kan förgylla sexakten med.


"Älskling, kan vi inte köpa hem en sån här!?"


Tre glada pojkar i sexleksakernas Mecka.


Dildos...


Notera "bananen", "gurkan" och "moroten" längst upp till höger...


Fredrik tittar på penispiercingar, han blev inte så sugen.


Gungbräda för vuxna...


Förr i tiden, när det inte fanns el eller batterier, då fick man veva igång sin dildo. ;)



Kyskhetsbälte


Sen pustade vi ut på en vinbar


Magnus och Tobbe


Yummie!


På vägen tillbaka hem blev det STARBUCKS! I love! Caramel Macchiato, mmm...


Tjejen i kassan uppfattade inte riktigt Tobbes namn... förrän efter ett tag... men då hade han redan fått smeknamnet Tweels. Dagen efter när vi var där sa hon "I know you!" Haha!

För att blogg.se är så j-a söligt på att ladda upp bilder så blev det bara bilder från dagen på fredagen nu. Men snart kommer kvällen som spårade ur en aning. To be continued...



1,5 år

Idag är det 1,5 år sen vi träffades för första gången. Exakt hur länge vi varit tillsammans är det ingen som vet...



Hur står han ut?

Igår passade vi på att ha myskväll här hemma eftersom Fredrik var ledig. Handlade en massa gott i delin på nya Ica i Liljeholmen. Fast när jag tänker efter så var det nog lite myskväll i måndags oxå... ;) Go mat och film kan inte bli fel helt enkelt.

Nu håller jag på med en liten överaskning till min älskling. Men jag saknar ett visst redskap som skulle ha behövts... Kan man kavla bulldeg med en flaska Staro? En vinflaska vore ju bra, men jag har bara baginbox... inte lika effektivt kan jag tänka.

Nåja, det blir nog bra. Hoppas han blir glad.

Prag, del 1

Fick inte riktigt gjort det jag skulle idag... typiskt mig... Har iaf dammsugit och varit i gallerian i Liljeholmen, alltid något. Fredrik ringde för en stund sen och sa att han skulle bli sen idag igen. Och ja, jag blev väl rätt besviken. Men men, inte mycket att göra åt saken. 

Har ägnat hela kvällen åt att ladda upp bilder från Pragresan. Eftersom det tar sån j-a tid för varje bild så kommer nu bara lite bilder från onsdagen och torsdagen. Resten får jag försöka hinna med i nästa vecka någon gång. Hoppas även att de andra ska bidra med lite fina bilder. :) De här är iaf från min och Fredriks kameror: 


På flyget

Tobbe är flygrädd, men lyckades somna

Vi flög in över ett gråmulet Tjeckien

Men vi var lika glada för det

Magnus oxå

Det första man gör när man kommer fram är såklart att dricka öööl!

Jag, på ett av alla ölställen

På kvällen ville vi egentligen se Sverige-Albanien men den visades ju ingenstans, så vi letade upp ett irländskt ställe där vi kunde titta på Tjeckien-Irland istället.

Där mötte vi även upp Magnus urtrevliga amerikanska kompisar Colleen och Darren

Sen hamnade vi på Coyotes, ni ser ju varför killarna gillar det... Detta är Fredriks och Tobbes stamhak när de är i Prag.

Jag var glad till en början... men sen kom tröttheten ikapp mig och jag blev fruktansvärt tjurig och grinig. Inte blev det bättre av den extremt höga musiken och värmen. Till slut fick jag eskort hem av en något irriterad pojkvän...

Han gick sedan tillbaka, och medan jag sussade sött partades det vidare. Ser ju inte ut som att de saknade mig precis.

Fredrik fick till och med ragg...

Dagen efter blev det ölprovning till lunch. Bananöl, nässelöl, blåbärsöl och kaffeöl var några av sorterna. Fruktansvärt äckligt, enligt mig.

Vi prickade in de kallaste och regnigaste dagarna, såklart. Här är vi på väg till Café Louvre. Det var ett väldigt trevligt ställe med smaskiga gigantiska tårtbitar och gott kaffe. 

På kvällen hade vi först lite "förfest" med amerikanarna hemma hos oss, sen bar det iväg till restaurangen Ambiente, ett av mina favoritställen i Prag.

Här serveras olika slags kött från spett som servitörerna går runt med. Dessutom finns en väldigt god buffé att plocka lite olika smårätter ifrån. Väldigt gott!

Magnus var i extas under hela restaurangbesöket, haha. Efter Ambiente hade vi spräckt amerikanarnas budget, så de gick hem och sov medan vi gick vidare och tog varsin öl i en ölhall innan vi oxå begav oss hemåt.

Bilder från sexleksaksmuséet och min vilda partykväll får jag som sagt återkomma med...

Nu måste jag snart sova. Varför går alltid helgerna så j-a fort? Den här helgen hade vi ju till och med en hel timme extra!?

Helg

Hallå där!

Här är man fortfarande uppe fast man är sjukt trött. Var en riktigt lång men rolig dag igår som slutade runt 2-tiden. Sen sov jag rätt dåligt och låg därför kvar i sängen ända till klockan 12 idag då jag tvingade mig upp. Nu på kvällen har jag varit och hälsat på hos mamma och hennes man i deras nya radhus. Tyvärr var jag så trött att jag ville åka hem hyfsat tidigt. Är ju inte det lättaste att ta sig någonstans ifrån Viksjö. Fick dock skjuts av mormor och morfar till Alvik, väldigt skönt.

Fredrik har jobbat och skulle ta någon öl nu efteråt. Egentligen hade jag velat att han kom hem omedelbums för jag är sån idag, kramig och sentimental... men jag vet att det är hans sätt att varva ner efter en riktigt hektisk dag, så jag får väl va ok med det då. ♥ Snart 1,5 år och jag är kärare än nånsin. Kollade på bröllopsfilmen (från mammas bröllop alltså) hemma hos mamma idag och då längtade jag tillbaka till den där kvällen. ;)

Igår skrev jag omprovet för trafiktillståndet, det gick ju gallant! Eller nä, det gjorde det väl inte, men jag klarade det! Och det var ju huvudsaken. Sen mötte jag upp mamma och Jimmy. Vi gjorde stan. Jag shoppade stövlar och så lyckades jag att inte köpa en kofta som jag ville ha och sen när jag kom på att jag skulle köpa den var den slut i alla j-a HM-butiker... VA FAAAN!!! Jag är så arg på mig själv. Jaja, inte mycket att göra åt.

Jimmy hade aldrig varit på Fredriks jobb, så vi åt middag där. Sjukt gott som vanligt. Efter maten åkte mamma och Jimmy hem, och jag begav mig till Åhléns eftersom de har öppet till 21 på vardagar. Där shoppade jag bl a ett par Ugg-liknande vinterdon. De är så himla mysiga! Så nu har jag både höst- och vinterstövlar, och en tom plånbok... 

Åkte till V-torp med alla shoppingfynden, kollade lite på tv och piffade till mig lite innan jag begav mig mot Östermalm ytterligare en gång. Å shit vad folk det var som skulle av t-banan just där. Hundratals piffiga tjejer i skyhöga klackar, och så jag... Orden "jag vill till söder, jag vill till söder..." ekade i mitt huvud. Gick in på Fredriks jobb och fick ett glas vin medan de städade och bytte om. Satt och tjuvlyssnade lite på Dramatenskådisarna medan jag sippade på mitt vin. Sen kom Fredrik och Tobbe och vi kunde bege oss till OT där det blev ett par öl. Sen donken och taxi hem.
 



Inatt får vi en extra timme! Yey! Använd den väl, typ till att sova! Imorrn måste jag se till att fnula på mitt cv, göra något åt examensarbetet och städa lite här "hemma".

Opererad

Läste precis att Starbucks kommer till Sverige! Fy fan va gött! ;) Jag blev förälskad i Starbucks nu i Prag och gick runt och sa "Meh, varför finns det inte i Sverige för!?" Och nu kommer de alltså öppna här! Dock först på Arlanda och sedan läste jag något om Sjöstaden, men ändå. Jag är glad! Shoppade förresten både en termosmugg (ursnygg!) och en vanlig mugg på Starbucks i Prag, har dock inte hunnit dricka ur dem ännu.



Jag är nyopererad. Jajjemensann. När jag anmälde mig på vårdcentralen imorse så sa killen i kassan att "ja, det är ett OP-rum bokat, så det blir alltså en liten operation". "Eh, jaha..." svarade jag för jag trodde inte att de skulle skära bort den där grejen på en gång. Men det var ju bra att de gjorde det, har ju velat bli av med den i typ 10 år... Fattar inte varför det tog så lång tid innan jag pallrade mig iväg. Det kändes inte överhuvudtaget, dock stack det ordentligt vid bedövningen. Är inte det lite ironiskt? Att bedövning gör ont? När jag väl var bedövad så sa de "känns det här?". Jag bara "vaddå gör ni något?". Sen låg jag mest och skrattade för att det var en så konstig känsla att någon skar och sydde i mig utan att det kändes. Första gången jag blev sydd förresten, ska ta bort stygnen om 10 dagar. Blir väl ett litet är, men förhoppningsvis ser det snyggare ut än den där lilla utväxten... Frikort fick jag oxå, som gäller ett halvår framåt, inte helt fel.



Dåligt

Fan vad jag är less på min dator! Tycker inte det ska ta en kvart att starta den lixom.

Jag är alltså hemma nu, som ni säkert förstår. Ska till läkaren imorgon bitti, så jag tänkte att det kunde vara skönt att ha nära.

Kameran är hos Fredrik, annars kunde jag kanske ha lagt upp lite bilder. Får göra det senare i veckan. Fast vissa bilder bör vi nog hålla hemliga... ;)

Jag lyckades tappa min ring i fredags, känns surt. Inte för att den var jättedyr eller så men ändå. Känns så onödigt bara, jag gillade ju den.

Borde plugga lite inför omprovet på fredag, men jag är så trött så trött...

Tisdag, igen

Hmm... börjar känna mig lite krasslig i halsen. Hoppas jag inte åker på en förkylning till, tycker inte att jag förtjänar sådan grymhet. Blev troligtvis lite för många absintshots i helgen. Vet inte om jag tog igen uteblivna fjortisfyllor eller något, men hej vad det gick!

Hursomhelst så hade vi en väldigt trevlig resa. Var bara i söndags som vi blev lite irriterade då först taxichauffören tog dubbelt betalt och sedan började Ryanair-personalen jävlas med väskmåtten. En gubbe från flygbolaget gick alltså runt och tittade på folks väskor, och såg de stora ut fick man gå med till den där test-grejen de har där man kan se om väskan har rätt mått. "Don't press the bag..." Både Fredrik och Tobbe blev tvungna att checka in sitt handbagage i efterhand trots att Tobbe gjorde sin väska mindre genom att plocka ut en del grejer och lägga dem i Magnus väska. Ryanairgubben hade helt enkelt bestämt sig redan från början.

Vi har varit väldigt kulturella och besökt tre muséer; chokladmuséet, tortyrmuséet och så sexleksaksmuséet såklart! ;) Bilder kommer senare. 

Tisdag

Jaha... det är tydligen inte varmare i Prag än här som jag trodde, fan då... Men skoj ska det bli!

Idag gjorde jag mina prov. Jag klarade tre av fyra och på det jag inte klarade var jag bara en poäng ifrån godkänt, så det var ju lite surt. Men med tanke på hur jag mådde igår och hur hela förra veckan var så är jag ändå supernöjd. Nu kan jag koppla bort allt ett tag.

Hmm, lär väl få gå upp nån gång mellan 04.00-05.00 imorrn, iaf om jag ska duscha och ha mig. Kanske gör det ikväll istället. Det löser sig.

Puss på er!

Söndag

Äntligen tillbaka i V-torp. Fast jag är ensam än så länge. Fredrik jobbar kväll men på söndagar slutar han iaf lite tidigare så han bör vara hemma någon gång efter 22.

Jag hade jättesvårt att somna efter nattens tråkiga sms. Först pratade jag av mig lite med Fredrik i telefon och sen låg jag vaken ända till efter 03 då jag insåg att det kanske vore bra att ta en imovane för annars skulle det aldrig gå. Kom ju inte upp så tidigt som planerat imorse, men men... inte mycket att göra åt.

Har varit inne i stan på eftermiddagen och gjort lite grupparbete med Lisa och Katarina. Vi fick lite gjort för ovanlighetens skull. En sak som jag inte rekommenderar dock är att gå med en weekendväska i butikerna på Götgatsbacken, eller i några butiker överhuvutaget kanske.

Onsdag närmar sig äntligen ordentligt och jag ser sååå mycket fram emot att få komma bort bort bort från allt. Ska bara ha kul har jag bestämt. Hoppas det blir fint väder oxå, vad jag har förstått är det lite varmare där än här vilket inte är någon nackdel.
:)

Kharma

Så j-a förbannad och frustrerad just nu. Att det finns gott om idioter det vet man ju redan och har insett att det får man helt enkelt stå ut med. Men när idioterna börjar hota, trakasera, stjäla från och förstöra för dem man älskar, där går gränsen! Önskar man kunde sätta dit den där j-a apan. Får väl hoppas på kharma tills dess...

Gott och blandat

Vad gör ni?

Jag kollar på fotbollen. Ja jag vet, hemskt! Man tycker ju att det borde vara något bättre på tv. Vänta, ska kolla...


Nix, det va det inte! Fotbollen är det mest spännande just nu. Fast jag får väl erkänna att lite spännande är det ju, skadad som jag är. Min pojkvän har dåligt inflytande på mig.

Har kollat lite på lägenhetshotellet som vi ska bo på nästa vecka. Läste lite omdömen, några norska tjejer skrev att de var "jenter på tur" och att "leilighetene er enorme!". Svensken som har recenserat skriver på plus: "kylskåp så man kan ha kalla bira". Låter ju riktigt bra. :) Alla hotell-/Pragbilder är lånade från  
http://www.booking.com/hotel/cz/old-town-square-apartments.html.


Tjusigt trapphus


Såhär kan en lägenhet se ut. Jag hoppas att vår ser ut såhär! I löve bjälkar! ;)


Helt ok sovrum


Mmm, jaccuzzi! Eller ja, badkar iaf... Fast frågan är om man hinner med det, bada alltså. Nice anyway. Vad jag vet har iaf vissa lägenheter både dusch och badkar.


Utsikt från någon av lägenheterna.


Öva bloggposer måste man göra ibland. Jag tänkte ladda upp en "multibild" här med en massa ansikten, men sen så tänkte jag NÄÄÄ, den här kan jag inte ha i bloggen... Haha!


Min nya fin blingbling-klocka som jag fick av Fredriks föräldrar.


Wiiieee! SMIIINK! ;D


Tilda

Idag bar det iväg till Rånäs och Warleda gård där vi hälsade på min lilla bebis. ;) När vi kom dit gick vi in i stallet och ropade och lockade lite, inte ett liv. Så vi gick ut och upp mot huset och fåren och tittade efter Tilda. Jag började bli lite orolig att jag inte skulle få se henne överhuvudtaget. Men jag tänkte att hon borde ju faktiskt ligga och sova, för det är det hon brukar göra större delen av dagarna.

Vi gick tillbaka till stallet och in och ropade lite till. Plötsligt hör jag ett ljud och ser en av boxdörrarna glida upp litegrann, och där kommer en yrvaken liten kisse! Hon hade till och med krympt sen jag lämnade henne där för en månad sen, vilket ju är bra för hon var något överviktig. Hon var glad och kelig och visade stolt upp sin kattlucka som gör att hon kan komma och gå som hon vill.

En annan sak, hon hårar knappt alls längre! Så troligtvis (precis som jag misstänkte) så hårade hon så mycket på grund av bristen på stimulans. Nu mår hon jättebra, det syntes verkligen. Så det känns bra, även om jag saknar henne.


På väg i bilen, jag är förvisad till baksätet...


Vi körde förbi träd, ganska många träd.


Tilda visar oss runt


Hon var inte så sur som hon ser ut.


Tjollahoppsan, hon tycker fortfarande inte om att bli buren, det har hon aldrig gillat... Och jag är blond, jätteblond. Funderar lite på att bli liiite mörkare nästa gång hos Julia, men inte svart som tidigare.


Äta gräs... MUMS!



Snart så

Färjan-Rut om Gina Tricot: "Jag är ju stamkund vettu. Så jag har en bra deal, om vi säger så."

Jag gissar att hon har ett bonuskort...


Idag har jag checkat in Prag-gänget. Upptäckte att jag inte är yngst, det var värst. Hoppas bara allt blev rätt nu för jag gjorde allt jättenoggrannt en gång, dubbelkollade alla passnr och datum osv, men då stod det typ "du var för långsam så vi kan inte hjälpa dig...". Så jag fick göra om allt men fortare, så jag hoppas verkligen att alla siffror hamnade rätt. Nu gäller det bara att inte glömma papprena för då får man betala drygt 400 spänn/person på Skavsta. Men Fredrik lär ju påminna mig typ 1000 ggr. Han glömde ju pappret sist han flög, så det lär ju inte hända igen. ;)

Kollade på mormors resväskor oxå men kom fram till att jag checkar in min weekendväska och så har jag min senast inköpta stora väska som handbagage, blir nog jättebra. Känns onödigt att ha en fullsize resväska med sig. Nu kan jag fördela som jag tycker blir bäst. Sånt jag inte klarar mig utan får väl va i handbagaget.

Imorrn blir det: Plugga och åka till Rånäs
Söndag: Plugga, träffa exgruppen och åka hem till Fredrik
Måndag: Plugga, plugga, plugga
Tisdag: Prov, hela j-a dan!
Onsdag: Uppe med tuppen, take off från Skavsta 10.30, take off från V-torp lär väl bli vid 06.00 eller strax innan... 

Måste packa lite oxå, först här hemma och sen tänkte jag tvätta hos Fredrik för det är 1000 gånger mindre omständigt än här, sen packa igen. ;)


Torsdag

Det mest ansträngande jag gjort idag var att gå till centrum och handla, sen var jag helt matt.

Nu har jag precis slötittat på Mammas pojkar på tv4. Vad ska man säga? Det var en del jobbiga brudar, varav jag tycker mig känna igen en från filmen Fucking Åmål... Mammorna var inga svärmödrar jag skulle vilja ha, och inte killarna heller. Dock var det ändå lite underhållande, men man lär ju knappast sitta klistrad vid varje avsnitt.

Cissi skrämde upp mig med det där med bagaget. Efter att ha velat fram och tillbaka och messat Fredrik osv är jag iaf just nu för att checka in min väska. Får väl stoppa lite av det viktigaste i handbagaget. Aaahhh, jag vill bara komma iväg, nuuu!


Världen är liten

Jag borde verkligen inte sitta vid datorn fortfarande. Tur att febern inte är lika hög idag. Fastnade nämligen framför fb när det visat sig att min gamla barndomskompis (kan man säga så när man bara är 27? låter som att man är typ 72...) Helena oxå åker till Prag på onsdag. Vi har väl inte umgåtts sen man började gymnasiet, men en öl eller två vore ju kul. ;) NÅGOT borde man väl ha att prata om!?

Förresten räknade jag ut att vi måste ta 06.50-bussen från Centralen på onsdag, zzzz... Jag ska ju lyxa till det och checka in en väska och enligt ett mail från Ryanair bör man då vara på plats minst 2 timmar innan avgång. Jag lovar att min väska kommer komma bort bara för det! Det är min mardröm, får INTE hända!

Och nu bör jag sova, eller iaf krypa ner i sängen...

Isolerad

Jag hoppas att ni fattade att jag skojade om det där med strippklubbarna och sexshopparna, det är ju faktiskt inte det jag ser fram mest emot. Jag vill bara komma iväg ett tag. Hoppas på en riktigt rolig resa, ska bara bli frisk först.

Min handledare har i princip förbjudit mig från att komma till praktikplatsen resten av veckan. Alla är ju sjukt nojjiga över att bli sjuka. Känns ju inte så bra, men vad ska jag göra. Känns som att jag är satt i karantän.

Undrar om det bara är en svår förkylning jag har eller om det är grissjukan. Så hög feber som jag haft de två senaste kvällarna brukar jag aldrig ha, men som sagt, kan ju vara en svårare förkylning helt enkelt.

De tre senaste kvällarna har jag ätit Imovane vid läggdags för att slippa insomningsproblem på grund av nästäppan. Tydligen var det därför väldigt svårt att kommunicera med mig igår kväll när jag vaknade till för att gå på toa. Dock sover jag mycket mycket bättre nu (när jag inte är sjuk) och behöver i princip aldrig äta Imovane i vanliga fall. Har till och med lärt mig att somna medan Fredrik sitter uppe och kollar på tv, något som var helt omöjligt för bara någon månad sedan.

Jag mår illa, och allt smakar skit (eller ingenting) eftersom mina smaklökar tydligen är bedövade. Borde väl bara bädda ner mig i sängen, men det är ju så himla trist...



I helgen ska vi åka och hälsa på Tilda! Åhhh vad jag har längtat! Träffade hennes nya matte häromdagen och hon sa att Tilda hade börjat hänga inne hos hennes häst. Hoppas bara att han inte råkar trampa på henne. Och mamma berättade imorse att hon fått berättat för sig att Tilda hade markerat sitt revir (stallet) och fräst åt en av grannkatterna. Min lilla bebis har tuffat till sig. ;)



När jag var på Åhléns vi Östermalmstorg häromveckan hittade jag små mjukiskopior av Tilda. Samma teckning och ögonfärg. Jag blev lite kär, men jag har inte köpt någon, haha. Men man är lite kluven när det gäller husdjur, man skulle ju så gärna vilja ha ett eller kanske flera stycken. Speciellt när man får gosa med små perserungar, som vi gjorde i söndags. Men jag skulle aldrig kunna ersätta ett djur med ett annat bara sådär. Nu lär det dröja innan man skaffar djur igen. Men jag hoppas att man kan vara katt- eller hundvakt någon gång så småningom.


Sjuk

Jag är så j-a förkyld! Igår måste jag haft jättehög feber för jag satt halvnaken i soffan vid det öppna fönstret och tyckte att det var varmt och yrade om både det ena och andra. Jag var helflummig, Fredrik satt bara och skakade på huvudet. "Hoppas att du bara är sjuk en gång om året" sa han. Och jag tänkte att om han inte gör slut med mig efter det här så är det ett under. Man är ju så himla äcklig när man är såhär dunderförkyld. Man sprider snorpapper omkring sig och flåsar för att man inte kan andas genom näsan och man tvingar älsklingen att sova på soffan för att man är så varm. Igår var dessutom mitt högra öga halvt igensvullet eftersom det runnit hela dagen, så jag gick under smeknamnen "Rocky" eller "Slugger".

Idag är det nästan lika illa. Imorse var det dock lite bättre så jag pallrade mig in till skolan där jag skrev ut mitt cv innan jag åkte in till AF City. Frida och jag presenterade oss för de fyra bemanningsföretagen som var där och gav dem våra cvn. Sen tog vi en promenad ner till Berns där vi skulle gå på Monsters jobbmässa. Vi fick en chock när vi såg kön, så vi gick och lunchade på Waynes på Akademibokhandeln istället. Men eftersom Frida hade åkt hela vägen hit från Uppsala så gick vi tillbaka till mässan sen. Det visade sig att det inte tog mer än 10 minuter att komma in, men shit vad folk det var därinne. Jag fick panik. Hur tänkte de? Och vad vi förstod så var det ingen arbetsgivare som tog ens cv på plats, utan man blev hänvisad till olika hemsidor, men varför har man då en mässa?

Besvikna gick vi mot T-centralen, men på vägen dit köpte jag huvudvärkstabletter och en liten present till Fredrik. Efter det har jag suttit här i V-torp framför tvn och snytit mig och ätit mat som inte smakar något alls för att jag är så täppt. Borde nog ha lagt mig i sängen en stund men fastnade framför den där kockfilmen med Catherine Zeta Jones och den där killen med den jättedjupa hakgropen som är så mycket snyggare som mc-knutte i "Erin Brockowich". 

Sen blev jag deppig. Känns lite ensamt här. Och så blir man less på folk som inte svarar på sms, folk som aldrig vill ses och så vidare. Ja nu kan jag ju ändå inte träffa folk för då lär jag ju snora ner dem, men ändå. Och Manson ställde in sin konsert så nu får jag inte gå på den i november. Och det där jobbet jag sökte för länge sen, de hör ju aldrig av sig, jag som verkligen ville. Hmm... Köpte en trisslott förut, kanske ska skrapa den, vänta lite...



Yey, 25 spänn... Kul...

En trevlig sak häromdan var iaf att Fredriks föräldrar kom hem från Turkiet och bjöd över oss på middag. De hade köpt presenter och jag fick en väldigt fin klocka. Blev glatt överraskad, de är så gulliga.

Vet inte hur det ska gå imorrn. Känns ju dumt att vara borta en massa nu när jag äntligen fått en praktikplats, men är jag såhär blir det nog svårt. Det värsta är att det känns hyfsat på morgonen. Den som lever får se helt enkelt. Igår trodde jag ju att jag skulle dö under natten och sa något till Fredrik om att han måste gå på min begravning i så fall. "Bara om den är före eller efter Prag" sa han då...

Prag ja, fan vad jag längtar. Strippklubbar, sexshoppar och en j-a massa öl! ;D

Snart

Känner mig halvt död. Vet inte riktigt om det kanske är förkylningen som bryter ut nu, jag som trodde jag skulle slippa den.

Men å andra sidan så är det ju dags för Prag snart, så det vore ju bäst om man var sjuk nu istället för om en och en halv vecka. Förresten så har vi fortfarande en plats över. Nån som är sugen? Hade ju varit kul att ha med en tjej till. Under öldrickandet förra veckan råkade jag lova pojkarna att vi ska gå på strippklubb i Tjeckien... hmmm... Blir säkert jääättekul, ingen kroppsångest alls. Får nog lokalisera den sunkigaste av Prags alla strippklubbar, lär ju inte vara så svårt.



Snart dags att växla pengar och börja fundera över vad som ska med. ;)

Kollar på Hollywoodfruar nu. Herregud.

091002

Då jag bott hos Fredrik hela veckan och hela hans hus varit utan bredband och tv sen i måndags så har det inte blivit någon uppdatering på länge. Man blir ju helt handikappad. I måndags fick vi bege oss till O'learys i Heron City för att inte missa fotbollsderbyt... ;)

Igår var vi och kollade på stand up, hur kul som helst. Jag älskar Jonas Gardell. Ibland kan jag tycka att han är litelite elak, men han säger såna bra saker ibland. Som igår när han sa "Kom nu ketchup så går vi". Den här veckan hade jag oxå behövt tomatkompisar som säger "Kom nu ketchup så går vi, nu skiter vi i det här", speciellt igår efter att ha blivit "mosad" av min lärare. Det var skönt att få skratta iaf. Kvällens bästa var Kristoffer Appelquist som härmade Lasse Winnerbäck.

Tidigare på dagen hade vi föreläsning i skolan, den var såhär intressant:



Idag har det varit en mycket bättre dag än veckan som varit. Jag har äntligen fått en "ny" praktikplats och ska tillbaka till SB på måndag. Sååå skönt. Sen har jag varit och fixat en grej inne i stan. Och nu när jag kom hem till Hässelby hittade jag två biobiljetter till Prinsessa i brevlådan, sånt gillar jag.

I onsdags var Fredrik ledig och jag hade ju inget för mig eftersom jag inte hade någon praktikplats, så vi begav oss till hunddagiset där Fredriks moster har sina hundar. Det var väldigt mysigt att få kela med en massa vovvar. Vi fick till och med följa med ut på promenad. Jag tog lilla Babzan (Fredriks mosters briardvalp), Fredrik tog Kenny (hans mosters prisbelönta briard) och en liten livrädd dvärgpincher (tror jag att det var... eller någon liknande ras) medan de andra två tjejerna delade på resterande 15 hundar...


Kenny och Babzan (bild lånad från
http://hem.passagen.se/zsazsas/Fotofamilj.htm, hoppas att det var ok)

På tisdag ska jag och Frida gå på rekryteringsträff för löneadministratörer och sen ska vi på jobbmässa på Berns. Nu måste vi ha jobb! Inte alls stressande att vår lärare säger att alla som gick ut förra året hade fått jobb vid den här tiden på utbildningen, nejdå! Skönt att man kan skylla liiite på lågkonjan iaf.

Skulle vilja göra något imorrn. Något kul.