Prag, del 1

Fick inte riktigt gjort det jag skulle idag... typiskt mig... Har iaf dammsugit och varit i gallerian i Liljeholmen, alltid något. Fredrik ringde för en stund sen och sa att han skulle bli sen idag igen. Och ja, jag blev väl rätt besviken. Men men, inte mycket att göra åt saken. 

Har ägnat hela kvällen åt att ladda upp bilder från Pragresan. Eftersom det tar sån j-a tid för varje bild så kommer nu bara lite bilder från onsdagen och torsdagen. Resten får jag försöka hinna med i nästa vecka någon gång. Hoppas även att de andra ska bidra med lite fina bilder. :) De här är iaf från min och Fredriks kameror: 


På flyget

Tobbe är flygrädd, men lyckades somna

Vi flög in över ett gråmulet Tjeckien

Men vi var lika glada för det

Magnus oxå

Det första man gör när man kommer fram är såklart att dricka öööl!

Jag, på ett av alla ölställen

På kvällen ville vi egentligen se Sverige-Albanien men den visades ju ingenstans, så vi letade upp ett irländskt ställe där vi kunde titta på Tjeckien-Irland istället.

Där mötte vi även upp Magnus urtrevliga amerikanska kompisar Colleen och Darren

Sen hamnade vi på Coyotes, ni ser ju varför killarna gillar det... Detta är Fredriks och Tobbes stamhak när de är i Prag.

Jag var glad till en början... men sen kom tröttheten ikapp mig och jag blev fruktansvärt tjurig och grinig. Inte blev det bättre av den extremt höga musiken och värmen. Till slut fick jag eskort hem av en något irriterad pojkvän...

Han gick sedan tillbaka, och medan jag sussade sött partades det vidare. Ser ju inte ut som att de saknade mig precis.

Fredrik fick till och med ragg...

Dagen efter blev det ölprovning till lunch. Bananöl, nässelöl, blåbärsöl och kaffeöl var några av sorterna. Fruktansvärt äckligt, enligt mig.

Vi prickade in de kallaste och regnigaste dagarna, såklart. Här är vi på väg till Café Louvre. Det var ett väldigt trevligt ställe med smaskiga gigantiska tårtbitar och gott kaffe. 

På kvällen hade vi först lite "förfest" med amerikanarna hemma hos oss, sen bar det iväg till restaurangen Ambiente, ett av mina favoritställen i Prag.

Här serveras olika slags kött från spett som servitörerna går runt med. Dessutom finns en väldigt god buffé att plocka lite olika smårätter ifrån. Väldigt gott!

Magnus var i extas under hela restaurangbesöket, haha. Efter Ambiente hade vi spräckt amerikanarnas budget, så de gick hem och sov medan vi gick vidare och tog varsin öl i en ölhall innan vi oxå begav oss hemåt.

Bilder från sexleksaksmuséet och min vilda partykväll får jag som sagt återkomma med...

Nu måste jag snart sova. Varför går alltid helgerna så j-a fort? Den här helgen hade vi ju till och med en hel timme extra!?

Kommentarer
Postat av: Cissi

Ni verkar ha haft en jätterolig resa Linda! :)

2009-10-28 @ 14:36:01
Postat av: Linda

Hehe! Vänta bara! ;D

2009-10-28 @ 15:41:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback