Skräckfilm och fotboll

Ahhh vad skönt, jag slutar 12 idag! Var helt död imorse så planen är att gå och lägga sig när man kommer hem. För det är väl ingen som har ett bättre förslag?

Vad ska ni göra i helgen då? Är det en massa Halloweenfester och sånt? Vi köpte precis biljetter till filmen Paranormal Activity som smygvisas på Rigoletto imorgon kväll 23.30. Den verkar asläskig! När Fredrik och jag kollar på skräckfilm kan vi ibland tycka att det är så obehagligt att vi måste stänga av, haha. Nu kan vi inte göra det... ;) Men det är ju faktiskt väldigt kul att bli skrämd. Dock var det lite jobbigt den gången Ida och jag hade sett The Grudge och jag inte kunde sova eller ens gå på toaletten på natten på typ en månad... Illa. Paranormal Activity går även ikväll, samma tid, om ni e sugna.

På söndag ska vi på fotboll, DIF-Kalmar. Ska bli skoj. Om jag uppfattade det rätt inatt när Fredrik kom hem så bli vi ett helt gäng som ska gå, men jag kanske bara drömde det. Vet iaf att det är vi och två servitriser från hans jobb. Skoj skoj! Men jag måste klä mig varmt, vill inte sitta och frysa i två timmar. Blir väl mössa, dunjacka och vinterpjucks. Så håller vi tummarna för att DIF håller sig kvar i allsvenskan! ;D

Hmm... Kanske ska jobba lite de sista minutrarna. Sitter med MASSOR med intyg som ska skrivas till alla sommarjobbare, har väl knappt hunnit hälften. Hoppas jag blir kändis någon gång för nu har jag tränat massor på min namnteckning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback